Sinop Erfelek Selbeyi Köyü : Erfelek Nerede Erfelek Mahalleleri Sinop Kmhesaplama Com / Ptt den alınan güncel posta kodları ile güçlendirilmiş ve hizmete alınmıştır.

Sinop Erfelek Selbeyi Köyü : Erfelek Nerede Erfelek Mahalleleri Sinop Kmhesaplama Com / Ptt den alınan güncel posta kodları ile güçlendirilmiş ve hizmete alınmıştır.. Köyün rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) yaklaşık olarak 182 metredir. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Selbeyi köyü sinop ilinde yer almakta olup, erfelek köyleri semtinde bulunan selbeyi köyü erfelek ilçesine bağlıdır.selbeyi köyü haritası konumu ise 41° 56' 31.8624'' kuzey ve 34° 53' 4.7040'' doğu gps koordinatlarıdır. Erfelek bölgesinde muhtar mı arıyorsunuz? Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

Erfelek bölgesinde muhtar mı arıyorsunuz? Sinop pansiyon rehberi merkez mahallesi. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü terimi tarafından 12.10.2009 tarihinde eklendi. Selbeyi köyü'deki anaokulu fiyatları, selbeyi köyü anaokulları hakkında bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Sinop Erfelek Foto Galeri Koylerim
Sinop Erfelek Foto Galeri Koylerim from d.koylerim.com
Sinop erfelek selbeyi köyü hocamızdan akşam ezanı harika. Sinop erfelek selbeyi köyü, sinop. How can i contact selbeyi köy muhtarlığı? Anasayfa › uydu görüntüsü › sinop erfelek selbeyi köyü uydu görüntüsü. Sinop erfelek selbeyi köyü, sinop. Sinop ,erfelek ,selbeyi köyü yakınındaki çiçekçiler. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü sizce ne demek, si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü size neyi çağrıştırıyor? 4 eylül 2016 pzr erfelek salı köyü tanıtım çekimleri vtr 1 aksu video farkıyla izleyin ve paylaşın.

Erfelek mahalle muhtarları, adres ve telefonları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da!

(sinop erfelek köyler selbeyi köyü posta kodu) bu sayfa posta kodu bulma hizmeti vermek için hazırlanmıştır. Selbeyi köyü coğrafi koordinatları ise, 41.942183, 34.884638 dir. Yerleşim birimi karadeniz bölgesi'nde bulunmaktadır. Koordinatlar (dmm) olarak 41.9450335 enleminde, 34.8873277 boylamında, gps (dms) olarak ise 41°(derece) 56´(dakika) 42.12(saniye) enleminde, 34°(derece) 53. Köyün rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) yaklaşık olarak 182 metredir. Posta pulu sinop ili, erfelek ilçesi, köyler semtine bağlı, selbeyi köyü posta kodu aşağıdaki gibidir. Erfelek mahalle sayısı, erfelek köy sayısı. Si̇nop erfelek nüfusu öğrenmek için tıklayınız. Selbeyi köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, selbeyi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, sinop köyleri arasında erfelek selbeyi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, selbeyi köyü son dakika gelişmeleri, selbeyi köyüne özgü yemekler, erfelek selbeyi. See more of sinop erfelek selbeyi köyü on facebook. Selbeyi köyü'deki anaokulu fiyatları, selbeyi köyü anaokulları hakkında bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür. Sinop erfelek selbeyi köyü hocamızdan akşam ezanı harika.

You can call at +90 538 569 27 92 or find more contact information. Sinop ,erfelek ,selbeyi köyü yakınındaki çiçekçiler. Turkey, sinop, erfelek, selbeyi köyü. Türkiye sinop, erfelek, selbeyi köyü geneli değerlemesi endeksa tarafından yapılmış ve fiyatı endeksa değer ölçeği aralığında olan fırsat gayrimenkuller. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür.

Serefiye Koyu Camii Sinop Erfelek Serefiye Koyu Facebook
Serefiye Koyu Camii Sinop Erfelek Serefiye Koyu Facebook from lookaside.fbsbx.com
Sinop erfelek selbeyi köyü is one of the popular hotel resort located in selbeyi ,sinop listed under attractions/things to do in sinop , resort in sinop , state in sinop Katmanlar bölümünden uydu veya hibrid harita seçimi de yapabilmektesiniz. Yerleşim birimi karadeniz bölgesi'nde bulunmaktadır. Sinop erfelek selbeyi köyü, sinop. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü sizce ne demek, si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü size neyi çağrıştırıyor? (sinop erfelek köyler selbeyi köyü posta kodu) bu sayfa posta kodu bulma hizmeti vermek için hazırlanmıştır. Selbeyi köyü bağlı olduğu erfelek ilçe merkezine 7 kilometre mesafe uzaklıktadır. Yunus emre i̇öo, ova mah.

4 eylül 2016 pzr erfelek salı köyü tanıtım çekimleri vtr 1 aksu video farkıyla izleyin ve paylaşın.

Posta pulu sinop ili, erfelek ilçesi, köyler semtine bağlı, selbeyi köyü posta kodu aşağıdaki gibidir. Selbeyi köyü sinop ilinde yer almakta olup, erfelek köyleri semtinde bulunan selbeyi köyü erfelek ilçesine bağlıdır.selbeyi köyü haritası konumu ise 41° 56' 31.8624'' kuzey ve 34° 53' 4.7040'' doğu gps koordinatlarıdır. 4 eylül 2016 pzr erfelek salı köyü tanıtım çekimleri vtr 1 aksu video farkıyla izleyin ve paylaşın. 935 likes · 5 talking about this · 726 were here. Suggest an edit or request for update. Selbeyi, sinop ilinin erfelek ilçesine bağlı bir köydür. Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü terimi tarafından 12.10.2009 tarihinde eklendi. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Site yer alan veriler çevrimiçi tui̇k nüfus veritabanından alınmıştır. Sinop pansiyon rehberi merkez mahallesi. Sinop, merkez, demirci köyü,, sinop bafra yolu. Sinop ilinin erfelek ilçesine ait selbeyi köyü uydu grüntüsünü görmektesiniz.

Anasayfa › uydu görüntüsü › sinop erfelek selbeyi köyü uydu görüntüsü. Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Sinop il merkezinin ise batı güneybatı yönünde 24 km uzağında bulunur. Sinop erfelek selbeyi köyü, sinop. Yerleşim birimi karadeniz bölgesi'nde bulunmaktadır.

Sinop Erfelek Foto Galeri Koylerim
Sinop Erfelek Foto Galeri Koylerim from d.koylerim.com
Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. Selbeyi köyü bağlı olduğu erfelek ilçe merkezine 7 kilometre mesafe uzaklıktadır. Sinop erfelek selbeyi köyü, sinop. Sinop erfelek'de hava şuan 21° ve güneşli. Erfelek mahalle muhtarları, adres ve telefonları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! 935 likes · 5 talking about this · 726 were here. Sinop ,erfelek ,selbeyi köyü yakınındaki çiçekçiler. Hakkında bilgi sahibi olmak için kesinlikle göz atmanız gerekenler.

Selbeyi köyü sinop ilinde yer almakta olup, erfelek köyleri semtinde bulunan selbeyi köyü erfelek ilçesine bağlıdır.selbeyi köyü haritası konumu ise 41° 56' 31.8624'' kuzey ve 34° 53' 4.7040'' doğu gps koordinatlarıdır.

Sinop iline 41 km, erfelek ilçesine 14 km uzaklıktadır. Sinop erfelek balıfakı köyü erfelek 57000. Hakkında bilgi sahibi olmak için kesinlikle göz atmanız gerekenler. How can i contact selbeyi köy muhtarlığı? Sayfamızda sinop erfelek köyler selbeyi köyü yeri posta kodu bilgisi yer alır. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Selbeyi köyü bağlı olduğu erfelek ilçe merkezine 7 kilometre mesafe uzaklıktadır. Selbeyi köyü, sinop iline, erfelek ilçesine ve de merkezköyler semtine bağlı bulunmaktadır. 4 eylül 2016 pzr erfelek salı köyü tanıtım çekimleri vtr 1 aksu video farkıyla izleyin ve paylaşın. Yunus emre i̇öo, ova mah. Koordinatlar (dmm) olarak 41.9450335 enleminde, 34.8873277 boylamında, gps (dms) olarak ise 41°(derece) 56´(dakika) 42.12(saniye) enleminde, 34°(derece) 53. Türkiye sinop, erfelek, selbeyi köyü geneli değerlemesi endeksa tarafından yapılmış ve fiyatı endeksa değer ölçeği aralığında olan fırsat gayrimenkuller. Si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü sizce ne demek, si̇nop erfelek selbeyi̇ köyü size neyi çağrıştırıyor?

Sinop, merkez, demirci köyü,, sinop bafra yolu sinop sel. Erfelek'in kuzey kuzeybatı yönünde 7,3 km uzağında yer alır.

Posting Komentar

0 Komentar